top of page
  • Facebook
  • Instagram

We verwelkomen je graag bij restaurant Affect.


Affect, een woord dat precies samenvat wat onze visie is voor dit restaurant.


Bij Affect staat warmte en comfort voorop. Ons interieur, met zachte verlichting en een intieme ambiance, is ontworpen om een gevoel van warmte en verbondenheid te creëren.


Een fine dining concept in een knus restaurant aan de gracht van Zwolle.


Lars en zijn team koken in de basis klassiek Frans met regionale en internationale invloeden.


Lisa en haar team zorgen er voor dat je gedurende de
middag of avond niets te kort komt.

Affect

Eigenaar "Restaurant Affect"

Lars Aukema

“Ik ben een nuchtere Fries, die soms een beetje stug is, maar ik ga altijd voor perfectie. Door hard te werken de afgelopen jaren en ervaring te hebben opgedaan bij Landgoed Lauswolt, Restaurant de Librije*** en de eerste ster, onder mijn leiding, te hebben behaald bij Brass Boer Thuis, is het nu tijd voor de volgende stap, ons eigen restaurant Affect aan de Thorbeckegracht in Zwolle.” 

Eigenaar "Restaurant Affect"

Lisa Stam

“Toen ik 16 jaar was, ben ik in de weekenden begonnen als barvrouw bij Cafe de Hetebrij in Zwolle. De sfeer van de horeca trok mij enorm aan en hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Tijdens mijn studie in Utrecht heb ik stage gelopen bij Restaurant de Librije *** waar ik Lars heb ontmoet.  Hier heb ik veel ervaring opgedaan als het gaat om gastvrijheid en het uitdragen van je passie. In juni 2021 zijn Lars en ik samen naar Brass Boer Thuis gegaan en hebben we de ondernemende kneepjes van de horeca geleerd. Dit trok ons erg aan en hier zijn we dan, ons eigen Restaurant Affect.” 

bottom of page